Jouni

Tiistai 17.10 ei reenejä kerhon pelin takia

Seppo

Moikka kaikille. Lauantain peliin lähtö bussilla klo 9.45 Hakiolta. Peli alkaa klo 12.30 Hämeenkyrössä. -S

Petriina

Bussimaksu 20 € / pelaaja (sis. kannustamaan mukaan lähtevät perheenjäsenet) maksetaan joukkueen tilille Rengon Syke / FI56 5680 8920 0251 77 viikonlopun aikana.

Jasper

Jar-x:n sukkatilaukset meneillään. Kuvastoja on jaeltu pojille hallilla ja minulta kuvastoja saa tarvittaessa. Muutama sukka-esittelykansiokin on vielä. Kansioissa on mallikappaleita sukista ja kansiot tulee palauttaa takaisin. Otan kuvastot ja kansiot lauantaina Kangasalalle mukaan eli sieltä niitä saa.
Myyntiajasta emme tarkkaan ole sopineet. Toivetta ollut pidemmästä myyntiajasta mutta sillai että tuotteet tulisivat varmuudella isänpäiväksi.
Mitämieltä olette jos lyödään lukkoon esim. 29.10. viimeiseksi tilausten toimituspäiväksi??
Tilauksethan tapahtuvat vanhanaikaisesti tilauslomakkeilla. Tilauslomakkeet täytetään ja toimitetaan minulle viimeiseen tilauspäivään mennessä ja minä lähetän ne sitten eteenpäin. Tavarat tulevat minulle ja minä toimittelen niitä sitten teillepäin :)
Jos kysyttävää tai muuta niin email: kati(piste)suvisuo(miuku)gmail(piste)com ja puh. 0405856083

Terveisin Kati Suvisuo ( Japen äiti )

Joonas

Onko noi mitä sukkia?

Petriina
Akseli

Onkohan kukaan sattumalta törmännyt ylimääräisiin hanskoihin tiistain harkkojen jälkeen? Akselilta on hukassa hanskat. Mistähän Metritiskillä vois kysellä löytötavaroista? Ville ja Akseli

Akseli

Kuka on yhteyshenkilö näissä sukkatilauksissa? Kysyy Ville

Atte

Mikä on sukkatilaus? T Aki

Petriina

Jasperin äiti, Suvisuon Kati, on jakanut sukkakansioita hallilla. Katin puhelinnumeroa minulla ei ole tiedossa, mutta sähköpostiosoite on kati(piste)suvisuo(miuku)gmail(piste)com.